Tecmo fluids

TECMO FLUIDS BVBA, dat deel uitmaakt van de GS-TECHNOLOGY groep, is sinds 2007 de exclusieve verdeler van de DPI olievrije koelvloeistoffen voor de verspanende industrie in de BeNeLux.

“De gevolgen van de strengere milieuwetgeving via de Europese richtlijnen, betreffende het gebruik van gevaarlijke stoffen in preparaten en Reach, worden meer en meer voelbaar in de product formulaties van olie-gebaseerde koelmiddelen.”

Aangezien de DPI-producten geen olie of oplosmiddelen bevatten en enkel hoogwaardige additieven worden toegevoegd, staat DPI garant voor een duurzame toekomstgerichte oplossing voor de bewerking van alle metalen.

Recent werd het DPI Isomist product voor micro-vernevel toepassingen nog conform getest op de Boeing BAC 5008 specificatie voor gebruik in de luchtvaartindustrie. Hier werden reeds uitstekende resultaten bekomen bij de bewerking van Titanium en Aluminium.

Sinds 2012 is Tecmo Fluids ook de vertegenwoordiger in België van de firma Siebec. De Franse specialist op het gebied van industriële filtertechnieken die met het Minipure gamma een belangrijk afzetmarkt heeft gevonden in de verspanende industrie.

Tenslotte biedt Tecmo Fluids een uitgebreid gamma aan van milieuvriendelijke reinigings-en ontvettingsmiddelen van de Nederlandse fabrikant eOx International bv.

Samen met onze leveranciers en onze specialisten binnen de GS-Technology groep trachten we met innoverende en uitsluitend milieuvriendelijke producten onze toegevoegde waarde dagelijks te bewijzen.

 

111